Noc v mužském rodě
Anotace: Báseň o prázdnu v životě a životu v prázdnu.
uplynulou noc někdo kopl mezi nohy
tu rozmrzelost a poraněné ego
už slunečné ráno nezachrání
dnes se nedávají ceny za snahu
co na tom, že voda voní nějak divně
ranní kafe má pořád stejnou chuť
televize je pořád stejně nudná
důvěrně známá
přátelská
jen tu rozmrzelost a poraněné ego nezachrání
Přečteno 384x
Tipy 6
Poslední tipující: Sladkalu, takova, enigman, labuť, CULIKATÁ, Lady Carmila- Políbená mlhou..
Komentáře (2)
Komentujících (2)