Bez
bez křídel
padáš do výšky
bez lásky
sníš o pelíšcích
bez boje
utoneš sám v sobě
beze mne
to je let do nebe
bez sebe
bez víry
je to vše
unylý
marný čas.
Přečteno 354x
Tipy 4
Poslední tipující: Spidy, Jan Hrábě, Strixa
Komentáře (2)
Komentujících (2)