Anotace: 09032010
..nevím, zda je to tak, že jednou vyhraješ jednou prohraješ-- mne dostal *proherní los* a a vyhrál jsem cenu vyhrál jsem prohru?
10.03.2010 08:54:00 | pamp_elka
a *skřípám ideálem*
neprohral, proto ten otaznik .. jednou vyhraješ, jednou prohraješ
09.03.2010 23:46:00 | humus
Tak si prehral, no a čo. Vo vzduchu visí spústa iných výhier...
09.03.2010 23:16:00 | džemo
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?