KLEKÁTKO PRO DVA
Anotace: ...na tom nic nezměním.
***
Do studu zarůstám
hradby a tajné chodby
kéž by je někdo zahrabal
spleť myšlenek do uzlů zaplétám
otvírám truhlice
jen když jsem sám
vystavěl zámkům chrám
padací mosty a hradeb val
kaplička maličká
s klekátkem pro dva
vede tam cestička
to je má dušička
s kterou jsem cestoval
tady tím životem
pohledem za plotem
sousedy uvítal
ti se však mění … na tom nic není
tak proč to vzpomínám
vždyť tebe mám
za tvoji ruku sebe jsem rozprodal
tak pojď
nekleč
nebreč
jsem stár … na tom nic není
***
Přečteno 406x
Tipy 52
Poslední tipující: PIPSQUEAK, střelkyně1, BArBArKO, Lorraine, Mario de Janiero, šuměnka, Jeněcovevzduchukrásného, Holis, hašlerka, Javavia, ...
Komentáře (14)
Komentujících (13)