Kradu úsměv
Vzal jsem ti úsměv
a kapka rosy
se ti rychla mihla po tváři
ve vlastní prospěch
v sobectví bosý
s výmluvou na bolest už nezářím.
Falešné moře
s úsměvem na břiše
a já tě prosím neplav v něm
bude ti hůře
vždyť je to klišé
nechtěj žít ve světě modrém.
Přečteno 315x
Tipy 16
Poslední tipující: l'âme, fuu, Robert S., ilona, carodejka, Psavec, Hazentla, PPetrushka, Květka Š.
Komentáře (2)
Komentujících (2)