Vita mutatur, non tollitur ...
Anotace: Život se mění, ale nezaniká.
*
Jako dítě
člověk nasává slova
a staví z mozaiky významů
... obraz který mu uniká ...
Aby dnes tato slova
která konečně pochopil
opouštěla jeho tělo
jako kamínky
z rozpadlých mozaik
byzatských chrámů ...
zasvěcených božstvům
kterým již nikdo
... nenaslouchá ...
*
*
9.3.2010 9:25 | HarryHH
***************************************
Comment autorce Syslová k její "PROZATIMNÍ SMRT"
*
*
Přečteno 313x
Tipy 13
Poslední tipující: ilona, Marfuša, enigman, Psavec, Lota, Květka Š., CULIKATÁ, Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (2)
Komentujících (2)