Vzkaz ...
*
*
... napíšu záchodovou štětkou
vzkaz do budoucnosti
***- .. láska je chroust
s tělíčkem
posetým sametovými chloupky
na začátku jara ....
co škrábe v dlaních
po té co ji chytíš ...
Proč chytat takové potvory
ví snad jenom Bůh
to ale stejně
nikoho neodradí,
když pak zvrací
nad výlevkou
snů ...
10.3.2010 1:02 | HarryHH
-------------------------------------
Comment pro chroust17 k básni "V novu ,..."
*
*
Přečteno 297x
Tipy 20
Poslední tipující: ilona, Lukáš Rymeš, Špáďa, carodejka, Javavia, Psavec, Lota, Jiří I.Zahradník, Květka Š., Romana Šamanka Ladyloba, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)