Za jakékoliv připomínky díky! :-)
Zvláštní sen, co se mi zdává,
orosená ráno procitám,
tohle se prý občas stává,
možná všechno příliš prožívám.
Pozdě v noci, kdy svět spí,
vidívám malé děti
a slyším je umírat.
V očích nepřehlédneš strach,
pod kůži se vrývá pláč.
Každý cítí ten krach, však
krmit je nadějí - nač?
Stíhačky na nebi krouží,
všude kolem křik a pláč,
každý prosebně touží
probudit se jako dnes já!!
Přečteno 338x
Tipy 1
Poslední tipující: CULIKATÁ
Komentáře (2)
Komentujících (2)