Anotace: taková vzpomíková
přesto,že jsi to sešněroval rýmy,to není plytké a líbí se mi to,proč,protože je v tom upřímnost.
St
10.03.2010 09:17:00 | mademoiselle secret
přeju jaro.
Bible je přísná kniha - moc jara v ní není....
:) ve školce jsme četli Neználka ve Slunečním městě, kde se na konci moudře praví něco jako...Hele sluníčko.. to svítí úplně pro všechny...
10.03.2010 09:02:00 | pamp_elka