Most
Anotace: jistota a nejistota
Tma vkrádající se do nitra z okraje
a otřepaný kraj toho,
co bylo kdysi zcela jasné.
Most, který vždy pevně stál,
v záplavě vody kymácí se
a je lépe jej strhnout,
než v nebezpečí přecházet
po něm sem a tam,
a jednou být překvapen,
že mě nechal na holičkách.
Přečteno 269x
Tipy 5
Poslední tipující: 6thSun, CULIKATÁ, Květka Š.
Komentáře (1)
Komentujících (1)