Svítání
Anotace: S ránem něco končí, něco začíná... Bývávalo :)
Loudavé ráno dere se do oken
pošimrá po tváři, připomene
ospalým očím, tázavě splašeným
tvé tělo v žádosti nasycené.
Paprsek světla bodá tě do boků
svírá je pevně, že ani nedýcháš
Svítání přichází po noci probdělé
ukládáš potají vzpomínky pod polštář
... na úsměv, na touhu a na své tiché „ano“
... na chvíli souznění, jíž pokazilo ráno.
Pohladíš ústa polibky zmožená,
jimž vetkl krásu snad celičký svět
potichu zašeptáš „Děkuji, Mr. Sun“
protože víš, že bylo to naposled....
Přečteno 287x
Tipy 2
Poslední tipující: Javavia, CULIKATÁ
Komentáře (1)
Komentujících (1)