sépiový den
Anotace: ... http://vapiti.rajce.idnes.cz/Nesmensky_podzim/ ...
hřejivost okamžiků
kdy stébla trav chutnala čerstvostí
jsou místa
vytetovaná do slepých map
a zítřky bez hořkosti
žluče i bez mocnosti
zhoupnout svoji pýchu
rozplynout se v ranním oparu
nebo jen tak příst na procházce s leopardím guru
v kruhu nic
---- a ----
v kruhu vše
žluté satelity vyslaly pozdravy vstříc podzimu
a chomáčky myšlenek hýří chmýří
zvonkohra radosti
v odlescích nebe
houpavě konejší
každý okamžik
bytí
*
Přečteno 446x
Tipy 62
Poslední tipující: Woski, Bíša, Dreamer.Z, susana načeva, kikis, Jiří I.Zahradník, Koza, ilona, drsnosrstej kokršpaněl, Skywalker, ...
Komentáře (11)
Komentujících (11)