Anotace: Klaním se tomuto muži. Má můj velký obdiv, neboť držíte-li jeho dílo v rukách, pijete elixír pocitů a vnímáte gejzír vjemů (www.kreslenyportret-akt.cz)
nejprve mě zaujal podobný rým od začátku do konce, ale pak mi došlo, že jde asi o záměr a začalo se mi to líbit.
17.03.2010 16:09:00 | René Vulkán
deska, výkres, světlo, tužka
portrét, akt a nebo plakát,
dětský model s tváří bůžka
nevinnost, s níž chce se plakat
obrys tváře, bujná hříva,
optický snad je to klam
oči, v nichž jas přihořívá...
chválit se až ostýchám
:o)
Jiří senior
14.03.2010 08:44:00 | j.c.
pěkná s úctou..vyjádřená múzou ST!!!
12.03.2010 11:06:00 | Acham
vjemy jak chmýří pampelišky
letí
směrem mým
kochám se
lehkostí.
Smím?
tahy,linie a slova
pohtí mě
ve vnímání zajiškří
zbystří tok myšlenkový
vodou magickou
tvou...mnohotvarou
ST
10.03.2010 16:17:00 | Mbonita