Lektvary na lásku
Kašlu na lektvary na lásku
vařené z myších ocásků
vždyť láska není alchymie
v každém z nás se skryje.
Láska je magická síla
ta nejhezčí víla
je to slunce všedních dní
nikdy nelze říct že poslední.
Je všude
ať v dobrém či zlém
už to tak bude
nepřivolá se alchymickým utrejchem.
Láska je jako lilie
síla síl
je to jiskra
i plamen naděje.
To vše
a mnohem víc
je to čistý cit.
Přečteno 425x
Tipy 11
Poslední tipující: Patrik Mališ, angelicek, Elisha, Kimiko, enigman, Mbonita, Javavia, Agniezka, Květka Š., CULIKATÁ
Komentáře (4)
Komentujících (4)