Sestry
Anotace: Často nerozeznatelné sestry...
Leč přístupná všem jest,
často volí lidé sestru její,
a využívají ji jen když chtějí,
nechávají tím zlobu kvést.
Sestra její proradná a zlá,
přesto tak snadné ji využít,
a dobro veškeré tím zahubit,
však dokáže být i milosrdná.
Tak proč se zdá býti tak vzácná?
Vždyť na světě je jí dost
a opak její vzbuzuje jen zlost.
Když ona je tak čistá a krásná.
Tak ve správných stopách běž,
a nesejdi ze správné cesty -
ty dvě jsou nerozeznatelné sestry,
jedna je pravda a ta druhá lež.
Přečteno 297x
Tipy 5
Poslední tipující: hanele m., Houda, CULIKATÁ, Javavia, Agniezka
Komentáře (1)
Komentujících (1)