Bez helmy
Anotace: ... že někdy to může bejt fajn.
Vypil jsem lahev rumu a snědl tubu zubní pasty
nepomůže to na starosti, ale máma to nepozná.
Mám Tě zadřenou hluboko pod kůží, hlouběji než by napsal Hrabě,
hravě se zbavím zábran a Tebe vidím zavřenou v Tvé vlastní hradbě
chceš mě? ... mám Tě rád, ale může to znít jak vydírání.
...co oči nevidí, stejně někdy srdce raní.
Přečteno 305x
Tipy 5
Poslední tipující: ilona, ewon, CULIKATÁ
Komentáře (1)
Komentujících (1)