Návrat..
Anotace: malonko se ještě bojím..
Chtěla bych ti říct, co k tobě cítím,
Jak moc tě mám ráda,
Snad nikdy neřeknu, že se mýlím,
Vždycky při tobě jsem stála.
Ani to nejhezčí slovo mi nestačí,
Na to co bych říct ti chtěla.
Snad pohled do mých očí ti postačí,
Kéž jednou říct bych to dokázala.
Tak moc jsem se bála,
Dát ti znova svoje srdce.
Teď znovu Tvoje jsem si vzala,
Kéž není tvrdé jako skála.
Přečteno 251x
Tipy 5
Poslední tipující: Roger, CULIKATÁ, Labanda, WAYWARD
Komentáře (2)
Komentujících (2)