Bílá zeď
Chce se mi křičet
však jsem němá
a jen civím na bílou zeď
hle! bez praskliny
což jsou jen na mé duši?
civím a nechci myslet
však myšlenky naráží do stran lebky
bestie z jehelníčku
prý se tomu říká kocovina
Morální či vystřízlivění z lásky?
Nebo směs obojího balastu?
Kdybych kýchla probodnu si Varolův most
A nikdy bych neusnula
To bych si už nemohla hrát na Šípkovou Růžu?
A sakra, krutá bílá zeď
Přečteno 376x
Tipy 3
Poslední tipující: Zasr. romantik, WAYWARD
Komentáře (1)
Komentujících (1)