Co s tím?
Anotace: ... je těžké žít s básníkem a možná ještě těžší s nejsembásníkem...
Duše má je dneska k mání,
potřebuje pofoukání,
ten, který s ní doma spí,
tak krutě s ní zachází…
Nemám špatné úmysly,
jen si rýmy vymýšlím,
jeden sen o milování
dává podnět k veršování.
V hlavě začnou bzučet múzy,
v klávesách je skřítek drzý,
ztrácí pojem skutečnosti,
fantazii snivou hostí.
Čtu si báseň-krásnou velmi,
do komentu sázím perly...
Mám svou duši utopit,
když ON nechce pochopit?
Přečteno 341x
Tipy 32
Poslední tipující: Labanda, Holis, Kars, Sýkorka07, Zasr. romantik, hašlerka, divoska_jaja, Psavec, enigman, Dota Slunská, ...
Komentáře (10)
Komentujících (10)