Ano, někdy to tak je a je to o tom, že pokud budem i k sobě upřímní, máme v sobě každý kousínek zla a rozdíl je jen a jen v síle této naší negace.A dokonce to může někoho i potěšit, že je na tom někdo hůře nežli on.A to je na tom to nejsmutnější.
11.03.2010 10:34:00 | Jeněcovevzduchukrásného