Zelený list (Marihuana)
Až znovu vyjde slunce
a další den bude v dáli,
já navštívím svět,
kde se všichni vždy jen smáli.
Splní se mé sny,
ale náhle přijde čas,
kdy tohle kouzlo vyprchá
a já se vrátím mezi vás.
Přečteno 311x
Tipy 4
Poslední tipující: Marry01, rezina, Boudicca
Komentáře (0)