Divadlo
Anotace: tak trochu jiná hra...
Zahraj mi prosím, tragédii
Bílých dní a černých nocí
Zahraj ji ty a žádný jiný
odříkej text bez pomoci
Já budu v hledišti tiše se smát
Tvé naivní hře o dívce v modrém roláku
o tom jak chtěl jsi ji snad kdysi milovat
jak ráda ti svěřila své „všechno“ na dálku
Hraj mi jen dál o nevinných dotycích
o líčcích, která se bázlivě rděla
o ledech tak rychle a směle tajících
o srdcích, jež touhou oněměla
Zvláštní je tato hra, podivně známá
citlivá, bolavá - možná až moc
nadále sedím v hledišti sama
venku stmívá se, přichází noc...
Tuláku po hvězdách, hraj ještě chvíli
srdce mé tvůj příběh nesmírně zaujal
V náruči milostné jejich cit sílí
byl k ní tak hodný ...a co bylo dál?
Ticho.
Proč jsi se odmlčel, copak se stalo
z očí tvých prázdnota vyčíst se dá
Měli se rádi – bylo to málo?
Láska se přeci jen nepovedla?
Zahraj mi, Neznámý, herec jsi dobrý
na tom se kritici již dávno shodli
Zahraj mi divadlo, zazpívej písničku
já budu vzpomínat se slzou na víčku
.....
Přečteno 302x
Tipy 5
Poslední tipující: sinoraLee, CULIKATÁ, WhiteSkull
Komentáře (0)