O(d)pouštím
Odpouštím…
… včerejšímu ránu, které rozdělilo nás
…tvému tichoučkému „NE“, jež zlomilo mi vaz
Opouštím…
… tvou náruč, jež mohylou mi byla
…tvá ústa medová, co na mě zanevřela
- na tvé přání je opouštím
Samotná…
…jako ztrouchnivělý vrak
Plačtivá…
…víc než bouřkový mrak
Bezmocná…
jak antilopa mezi lvy
Šeptám tiše…
…Lásko, vrať se mi….
Přečteno 292x
Tipy 3
Poslední tipující: Bambulka, dandelion-meadow, CULIKATÁ
Komentáře (0)