PÉČE O TĚLO
Anotace: ...CURA CORPORIS = péče o tělo
***
Tělo je tvůj náklad
se spoustou malých neřestí
vláčíš ho světem křížem krážem
nabízíš k prodeji a zisk ukládáš v paměti
když ticho klepe i buší na dveře
vzpomínky se vrací zpět dopředu
tam kde jsi začínal nevědět
teď víš
kroky nechtějí návrat dozadu
tam už jsi šlapal
odbočky zatáčky kdo by je spočítal
jen stromy jsou trochu stejné
lidé jiní a ti co byli nejsou
ani ti co snad budou příště ještě neví
cura corporis odložíš pro svou minulost
šťastný
šťastný že jsi to přežil
***
Přečteno 358x
Tipy 42
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Holis, střelkyně1, Kars, BArBArKO, J sh' T r' k, stravla, zenge, Jarka, sophia92, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)