Malý zdeptaný nářek
Anotace: Zítra mě čeká matematická soutěž a dneska sotva sčítám... Co člověk nadělá, alespoň si udělám "výlet" do Prahy. :-D
Dnes už jsem se zase více věnovala matice
A že to nebyl dobrý nápad
Obavy mám, mě to nejde velice
S myšlením mi mozek do bažiny zapad
Zítra budu muset přemýšlet
Proč já lezu pořád na soutěže?
Myšlenek to chce briskní let
Zapřáhnout mozek do otěže
Duto a prázdno, jen mě bolí hlava
To zase Mat-Fyz pobavím
Snad na mně bude aspoň vidět snaha
Dnes matice prostě nestačím
Přečteno 323x
Tipy 10
Poslední tipující: Gabrielle, jedam, Dygi, Mirime, rezina
Komentáře (2)
Komentujících (2)