Kvete, i když...
Postrádám nepostradatelnou touhu
na cizích cestách v putování
od města k městu s němou tváří
v betonových šlépějích
kde neztratí se v nocích hřích
a hvězdy pošednou
jen tak, najednou,
když...
přede mnou klene se
spadená opona z nebeských krás
pod pouliční lampou
na křídlech padlých andělů
v hedvábných šatech z pavučin
tichý, nevinný, kamenný splín
s azurovým odstínem zimního deště
a podzemním tanci zasypaných osudů
přitom vznáší se vzpomínky
mezi listy stromů - bez studu
které vadnou a nepřichází domů
v dálkách upřený pohled v bdění
nekonečných pokušení
tužeb a přání
v klamném zdání všedních dní
nerozvitý květ citů
poslední...
....navzdory ročnímu období
znovu VYKVÉTÁ,
i když nemá pro koho..
Přečteno 310x
Tipy 22
Poslední tipující: ilona, strašidýlko-střapatý, 4LJFilip, Petbab, zlomený a nanicovatý -__-, CULIKATÁ, Psavec, hostmen, Lenullinka, enigman, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)