Pološílená?
Smát se či brečet?
Proč nejde ani jedno?
Smát se a ronit velrybí slzy?
Polykat nevyslovená přání
s notnou dávnou ironie.
Brečet a nechat zářit hvězdičky v očích?
Nebo plamen uhasit
plivnu a bude klid.
Smát se či brečet?
V pološílenství ztrácet svou beznaděj
a nalézat sametovou smyčku.
Na které jsem dávno oběsila svá tajná přání
a bláhové sny.
Přečteno 321x
Tipy 5
Poslední tipující: dream in emptiness, Zasr. romantik, CULIKATÁ
Komentáře (1)
Komentujících (1)