1255
Cítíš se naprosto sama,
Jen s klíčky od hotelovýho pokoje,
S číslem dvanáct set padesát pět.
A taky s tělem padajícím do neznáma,
který ti nepřijde jako tvoje,
možná jen jako amulet.
K nedopalku cigarety přišpendlená,
Chuť prázdné láhve Brandy na rtu,
A opřená o kus zdi špinavý.
Tvý jméno je Bezejmennná,
Zjevujíc se jen v černobílým aktu,
A s otisky prstů na lahvi.
Přečteno 273x
Tipy 10
Poslední tipující: Bíša, Patrik Mališ, ziriant, sypinka, ilona, Houda, CULIKATÁ
Komentáře (0)