in nature...
Anotace: s obdivem k přírodě...které nic nechybí ani nepřebývá...
přisátý na stropě
rukavicemi od gekona
v rukou sílu stisku
kleští Mravkoleva
zařezávám se
jako Pilořitka
pod kůži světa…
pluji na hbité galeoně
s přídí tresčí hlavy
a zádí makrely
na průzkum
využívám čapí kluzáky
a delfíní ponorky…
našlapuji v kočičích tlapkách
mezi dvěma ohni
a občas tluču do zdí
v helmě z paroží…
trochu praštěný
racek akrobat
s očima bystrozraké krevety
zuby jako bagr
po kapsách pavučiny
z nejjemnějších ocelí
vyzbrojen ostny Malkury…
navlečen do kapusty
se suchými zipy z bodláčí
v bundě šišky lesní
nezmar z lián
co se sám opraví
vyznávám zákon
jako pevnost stromoví
ze stálého napětí…
dá se napodobit dokonalost?
nevím
v jisté míře možná ano
ale krásné může být
i to nedokonalé
nejlepší vteřina je třeba tahle
když se bezhlavě řítím
vystřelen z hlavně
slunečního kulometu
v těle oslepené mušky
omámen zázračnou silou letu
po tobogánu lásky
přímo do ústí
hladového chřtánu láčky...
Přečteno 368x
Tipy 45
Poslední tipující: isisleo, drsnosrstej kokršpaněl, střelkyně1, šuměnka, WAYWARD, ilona, Churry, divoska_jaja, zelená víla, s.e.n, ...
Komentáře (10)
Komentujících (10)