Ruleta
Potácím se mezi světy,
jako slovo ze souvětí
Poničeni nebytím,
lží,zrcadlem rozbitým
Mezi světy,kde se zmítá
stále tatáž zhaslá hvězda
V poloprázdnu
Bez světla
Světy si však nespletla !
Hloupá hvězdná ruleta,
smazala ji z hvězdné dráhy
Přeškrtnutá kometa
Srdce ztěžkla,staré fámy
Už nikdo nesmí pochybovat,
každý v sobě chce se schovat
Zhasnout všechny mléčné dráhy
Přečteno 435x
Tipy 10
Poslední tipující: ZILA78, Gabrielle, už nemusím, Lylča, CULIKATÁ, ziriant, Houda
Komentáře (0)