Jak Bůh si přál
Anotace: píseň... babičce
Sbírka:
Růženka
Ještě mám na řasách
odraz světla svatozáře
jak jen mám verše psát
na bílou dlaň bez slabikáře
svět jde dál
venku se stmívá
jak Bůh si přál
jen se díváš
do zavřených dveří
zamčených
schází mi Tvé vyprávění
Tvůj úsměv a Tvůj cit
každý jsme ve svém domě
a nemůžeme se navštívit
vítr zvedá vločky sněhový
a nikdo nepoví, kam jít mám
kudy jít, když cesty nevedou
ani za Tebou ani k nám
jak Bůh si přál
venku se stmívá
Ty sedíš v tmách
jen se díváš
hvězdy blednou
když nejsi se mnou
svět jde dál
Ty sedíš v dáli
jak Bůh si přál
andělé si Tě vzali
do náruče
bílých perutí
Přečteno 299x
Tipy 22
Poslední tipující: jaroslava anna, ilona, harmony, labuť, Psavec, Houda, CULIKATÁ, carodejka, radexk, BARBYE, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)