Moje síla
Anotace: Každého drží nad vodou něco jiného :)
Nikdy jsem neměla
v sobě víc síly a života,
protože nechci znát,
co je samota.
Zdolala bych hory,
přeplavala oceán,
jen abych byla s vámi,
protože nechci znát,
co je klam.
Vždyt rodina
mě drží při životě,
samotné by se mi žilo
smutně a krutě.
Každý člověk potřebuje
v něčem mít víru,
ne si v srdci dělat díru.
Moje rodina
je manžel a děti,
i když s nimi čas tak letí...
Přečteno 340x
Tipy 7
Poslední tipující: zelená víla, Nussichoco, labuť, CULIKATÁ, Květka Š.
Komentáře (0)