nejak me vsechno se*e
Život ve městě kde se každý trápí ,
je pěkně na ho*no a svůj smysl ztrácí ,
lepší je se odstěhovat a zapomenout ,
snažit se o nový začátek a nepodlehnout ,
lepší je odejít než život svůj ztratit ,
a až bude všechno v pohodě tak se i klidně vrátit ...
Komentáře (0)