Kukaččí hnízdo
Asi jsem se zamilovala,
má chůzi vojenskou
a talent k lásce od Itala.
Asi jsem se zamilovala,
už vím, co hřeje a co pálí,
nejspíš jsme to ani jeden nečekali.
Protínání a odluky,
city bez záruky,
můžu jen říct: jsem na kluky.
Sfouknu pampelišku
a otrhám kopretině lístky,
tak přitul se ke mně do pelíšku.
Za rok nás bude možná víc,
věřím, že spolu všechno zvládnem,
a stereotyp překročíme den za dnem.
Možná to bude holka, možná kluk,
tichou domácnost pohltí hluk,
miláčku, poslouchej a napni Amorův luk.
Přečteno 321x
Tipy 4
Poslední tipující: Holis, enigman, CULIKATÁ
Komentáře (2)
Komentujících (2)