Nikdo neví
Slnice dlouhá nekonečná
ztrácí se nám v dáli.
Musíme až na samý konec
tam každý z nás
najde svůj zvonec.
Na konci cesty
mužeme zazvonit
a slzy ronit.
I když se to nezdá
dlouhá je naše cesta.
Cesta zrození žití
pár ročních období
a konec pak už je jen zvonec.
Z modré planety
tam kde to nikdo
z živých nezná
jen duše která
v nás dřímá jen té tam snad bude prima.
Přečteno 370x
Tipy 3
Poslední tipující: ilona, Květka Š.
Komentáře (2)
Komentujících (1)