Neklid co nás ničí znovu
Anotace: regenerujeme čím dál pomaleji
Do budoucnosti nevidím, přítomnost je zlá a nekomfortní,
před minulostí utíkám a o to víc ji potkávám
výzvy, příležitosti
andělé s černou duší
zelené mechové louky míjím a pichlavými strništi se brodím,chodidla krvavá
neklid co mě ničí, síla, moc, bezmoc
slunce prochází rámem
poslání, poznání, stopy civilizace
vesmírná pouť
meze, limity, časoprostory
láska uschovaná v 5D potrápit mě dovede
i člověk ve mě, co žije svým životem
kolečko v soukolí, co špatně zapadá
uvízla jsem v mezisvětě, v časoprostoru
trčím tu a jsem zaseklá, v hlavě stále jedna písnička
můj svět je obarvená realita, planeta neznámého původu
úspěch, nezdar, odpovědnost převedená na čísla
kontinent odtržený Bez Důvodu
Komentáře (0)