Čtu si Tvé verše a jsem v jiném světě. Zasním se a vychutnávám si tu krásu a prožitek.Díky za Tvá díla.
06.11.2010 21:07:00 | jitka.svobodova
Ten satén je hladký a chladivý...děj básničky je krásně svádivý!:-)ST
28.03.2010 22:08:00 | střelkyně1
Máš pravdu, někdy dá práci vyslovit svá přání a touhy ... i když potom ... potom bývá večer báječně dlouhý :o)))
17.03.2010 12:43:00 | Beepat
Všem se omlouvám za ztracené té a za překlep v prvním řádku - psáno na ostro - tedy já nejsem na ostro ale psáno z hlavy.Děkuji za pochopení.(snad tam nemám chybu)!!
12.03.2010 16:56:00 | Elisha