Jarní stesk
Anotace: Přeji víkend smíchem provanutý, žádný den ničím krutý, jen lásku v srdcích propletenu a k pozitivu, když už změnu ...
Jarní stesk
Na šatě večerním, svítícím novostí,
tančí stíny v tónu švestkový květ,
s půvabem a nonšalantní lehkostí,
podobám se bílému obláčku,
vroucí píseň rozechvívá mé karmínové rty,
otvírá brány do země zpěváčků,
každé slovo prodchnuté vášní a v něze city,
s lítostí pohlížím k obloze, kde tuším v mlze,
tajemné obrysy provázené jarem terasy,
zrakem za temný obzor smuténkové strže,
steskem znavena od kotníků až po zlaté vlasy…
Přečteno 279x
Tipy 12
Poslední tipující: malá slečna, Paulín, Psavec, CULIKATÁ, Květka Š., Petbab
Komentáře (3)
Komentujících (3)