Anotace: .........
Jsem Pakoň Vylizoň.
Já měl na mysli Bauxit.
Kobalt má úplně jinou chem. značku.
No jo.
Bylo to dávno, co jsem chodil do školy.
15.03.2010 07:21:00 | Sleepwalker
posbírám z oblohy
kobalt..
Kobalt znám.
Al2O3
Ale ten není stříbřitý..
:)
14.03.2010 21:46:00 | Sleepwalker
no jo, spada je trochu vic realista nez snilek :), basnicka je opravdu kouzelna
13.03.2010 20:33:00 | janewe
Těším se do maminy,
když mívá doma miny
ukryté kdesi na dně...
Nemusí stírat šminky,
ni růž, ni oční linky,...
jen obejmout mě vnadně...
A jestli krásnou dceru chce?
Ať vybuchne v ní erupce,
shořím v ní jako vích!
A jestli taky syna?
Tož nesmí býti líná (a všude pozhasíná)
Život přec není hřích!
13.03.2010 17:29:00 | Špáďa