Krásně se četla i když v tuto dobu zde prolétla vichřice i s krupobitím a blesky a hromy.S.T.
14.03.2010 23:27:00 | jaroslava anna
Hřeje už jen to pomyšlení, že taková dáma někde je... co pohladí a srdce bolavé vzkřísí...
13.03.2010 16:58:00 | labuť
ta je opravdu překrásná a plná lidského tepla a citu ST.
13.03.2010 10:31:00 | xoxoxo
Lidské a krásnéééé
Obdivuji její květinovou zahradu
chodívám k ní mlčky pro radu
když ve mne vše hyne
bortí se jistoty co by dominových kostek had
chtěl bych mít svět jako ona umí rád
jizvou která nepomine
láska prýští vůkol ní snad v jiné nebe
kde každý je tak blízko sebe.
13.03.2010 00:21:00 | carodejka