Snění
Anotace: nejsem to co jsem (krásny život je jen pouhýn snem každý má svůj vlastní obraz o kterém ani neví)
ne nechci dále jen sny žít
když příjde rána pěstí chci to oplatit
ne nechi odraz jen svého činu
chci a toužím cítit vinu
vím nemám přáni a nemám snění
jsem jen to co v relaite není
vím že realita smutná semnou se děje
vše špatné ocitá se v obrazu Doriana Graye
Přečteno 319x
Tipy 2
Poslední tipující: CULIKATÁ, Houda
Komentáře (1)
Komentujících (1)