SRDCE
Anotace: ze sbírky "Vlci v hlavě"
SRDCE
A byla mlha hustá nad krajem,
tak hustá, že noční kapky
držely si tlapky navzájem,
aby se neztratily....
A tma černá nad domy,
tak černá,že ženský,
panna i ta věrná,
měly špatný svědomí...
aspoň pro tu chvíli..
A ticho jako v hrobě,
jak po bitvě u Cušimy,
kdy jen mrtví šeptaj sobě,
tak tiše,
jak jen šeptá člověk mezi svými,
tak tiše,
nesměle a drze
moje srdce bije,
jako činel z plyše,
jak zajíc strachy dýše,
a pořád bije...
a ty víš,
že další ránu už nepřežije!!
Přečteno 426x
Tipy 22
Poslední tipující: NikitaNikaT., northcarolina, Javavia, Psavec, labuť, Divoženka1, Early Riser 1, WAYWARD, malá slečna, Květka Š., ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)