Ďáblova tvář
Anotace: jak se může stát z anděla ďábel...
Ďáblova tvář
Proradný červ,který se směje,
podlý jak lucifer z pekla,
z očí mu šlehají plameny neochvějně,
kéž by z něj alespoň kapka krve tekla
Jeho pohled nikdy nevěstí dobrotu,
spřádá své plány jako pavouk svou síť,
v jeho činech nenajdeme ochotu,
on neustoupí nikdy ani o píď
Hledá své oběti,má radost z mučení,
zlomyslnost je pro něj radostí,
v jeho spárech už nestihnem loučení,
zmizíme navždy s tíhou svých starostí
Slizkého hada si hřejeme na prsou,
z anděla se stal ďábel,
místo kytek bodláky rostou
Kain zůstal, však zmizel Ábel
Komentáře (1)
Komentujících (1)