úsměv za každou cenu
šiřme úsměvy
do světovejch stran.
kdyby napsal
nějaký světový
člověk návod
na lepší svět,
radil by nám
vykouzlit úsměv
v každé situaci
ještě že se
návodu na
lepší svět nedočkáme.
to se dřív
z usměvů a
přetvářek
postřílíme.
Přečteno 312x
Tipy 5
Poslední tipující: pamp_elka, ilona, ewon, Houda
Komentáře (1)
Komentujících (1)