Jak napsat báseň
Anotace: ... třeba tak ...
Vezmi pár písmen mateřského jazyka
a trochu něhy, co i dívky zalyká,
protřepat, nemíchat, jak pravil jeden pán
a hnedle čin ten - téměř dokonán.
Jen ještě na vrch malou pointu,
či trochu žita - na flintu
a máš tu novou báseň hned,
že bude dobrá - to vem jed!
Přečteno 549x
Tipy 15
Poslední tipující: KLARISA, hašlerka, Javavia, malá slečna, sestra-konec, Psavec, Agniezka, Mraveneček, labuť, ziriant, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)