Letmý okamžik

Letmý okamžik

Anotace: ...slzy neschováš...

I když skloníš hlavu,
slzy neschováš.
Ztratíš-li se v davu,
tvář si zachováš.

Bolest tě však spálí,
někde uvnitř tebe.
Vztah ten není stálý
a srdce Tvé zebe.

Uteklati zajiným,
co teď uděláš?
Už na tobě vidím,
co za lásku dáš.

Život byl ti cenný,
jenže proč teď žít?
Důvod už tu není,
musíš odejít.

Bude to jen chvíle,
letmý okamžik.
Rozpadly se cíle,
vůz tvůj chytil smyk.

Sám na zemi ležíš,
pomoc nevoláš.
Co tě čeká nevíš,
tiše umíráš...
Autor Izza, 13.03.2010
Přečteno 297x
Tipy 3
Poslední tipující: ilona, Pevya, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel