KOLIK JE SLOV
Anotace: kolik je přání.....
Kolik je slov,a kolik je přání
když přistát není kde
tou horkou dlaní
úsměv ale přejde
slova jsou lavina
lavina jsou slova
chvíle jediná
jako ta ozvěna
tisíce přání
přání tisíce
kdo nás chrání
mlčí však nejvíce...
kolik je slov
ale kolik je životů.....
tolik je slov,tolik je přání....
Přečteno 307x
Tipy 22
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Markéta G., ilona, hašlerka, Javavia, Psavec, Hazentla, Kars, malá slečna, sestra-konec, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)