Ozvi se, až se vrátíš...
Anotace: Klíče jsem si vzal a cestu znám...
Mám v kapse
lístek jenom tam
a kousek slunce
v podobě tvého úsměvu
zamčený v paměti.
Na dně baťohu
pár věcí pro štěstí,
v duši pocit
z posledního objetí
a v knížce
na kousku papírku
vzkaz od mojí mámy,
co psala už dřív:
Vem si klíče
a ozvi se,
až se vrátíš.
Mami,
je mi líto,
jestli se
kvůli mně trápíš
Přečteno 419x
Tipy 32
Poslední tipující: Jajas, jvacl, PoeziGirl, Descardea, dream in emptiness, Game, Stoneman, Vodoměrka, Angee, ilona, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)