Vnitřní hlas.
Anotace: Poznal a sám sobě pravil, než věděl jak krásné je milovat.
Sbírka:
Markéta
Věř lásce,
Nikdy tě nezklame,
jen trošku zabolí.
Vnímej chlapče,
vnímej
Láska přichází,
chápeš tu krásu?
Ne?
Zemřeš ve smutku
Vím co říkám,
potkal jsem lásku.
Je krásná
zermřel bych
nemilovat, znamená nežít
Vnímej tu krásu
ten vítr vtělený ve vichr
je to krása jak to bolí
Když nepoznáš lásku zemřeš,
začni milovat
Zemřeš bez lásky,
zemřeš bez srdce.
Vnímej tu slast
není to past.
Krása je spása
dvě oči krásy,
více než armáda spásy
Vnímej bolest jako krok
přijd a nezastavuj se
láska je krásná.
Netahá za vlasy
léčí.
Tak pojď semnou,
neboj se.
Nezabiji tě
Ukáži ti div,
ukáži ti krásnou noc,
sen v ruce dívky,
život.
Navždy nezemřít,
jen tiše snít.
Jít dál,
milovat.
Přečteno 443x
Tipy 14
Poslední tipující: FroniXY, mauvais-ange, Gabrielle, Sladkalu, TetaKazi, Házté, Jeněcovevzduchukrásného, Lachailla, sophia92
Komentáře (2)
Komentujících (2)