SUCHÁ SLOVA
http://img5.rajce.idnes.cz
/d0508/2/2878/2878154_a2a3afa57f4802df2fa972a0d13eb7b2
/images/DVA.jpg
***
Koukám nocí na tu krásu
luna muž ... ženu kol pasu
drží
srpek něhu obepíná
dva jsou jedno to je príma
věří
oddanost je smutkem duše
slova vskutku teď zní suše
tulí
to co tělům říká dotek
bez něho že čeká smutek
vzrušení
pro něj není přirovnání
jen se mění v ukájení
vášní
lásku cítí ti dva v stoje
pokud stojí o tom to je
zatím
když však pouto povolí
je to poznat v posteli
studí
lůna muž … ženu nemá už
***
Přečteno 293x
Tipy 35
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Holis, střelkyně1, zelená víla, NikitaNikaT., carodejka, TetaKazi, sophia92, enigman, Psavec, ...
Komentáře (8)
Komentujících (8)